Survivalrun @Neede

Lekker sporten in het bos zeggen ze dan. Mijn training voorbereiding was niet goed. Toch maar de middel lange afstand van Survivalrun Neede gelopen. 15km en 51 hindernissen.

Eigenlijk wilde ik de run afzeggen, mijn trainingsopkomst was echt niet goed er voor. En als ik iets doe, wil ik er wel goed voor gaan. Maar mijn club maatjes overtuigden me, doe toch lekker mee, lol heb je toch wel.

En zo was het ook. De lat erg laag gelegd. Meedoen was belangrijker. Halverwege bij een combi mijn bandje moeten inleveren. Niets eens de moeite genomen om de hindernis over te doen. De rest van de run heb ik wel weer aardig goed kunnen doen.

Eigenlijk had ik hem ook niet willen missen. En lopen met club maatjes is net weer iets leuker.

Dronterland Run

“Héé er is hier ook een mooie survival run in de regio” vertelde mijn broer tegen me. “Leuk, doe je ook mee” was mijn tegen reactie. En zo gingen we samen de run in. Iets van 10km en 50 hindernissen en heel veel warmte.

Voor mijn broer extra zwaar, want hij doet niet aan survival, maar een stukje lopen lukt hem wel. Toch viel het hem zwaarder dan verwacht en moest al snel zijn bandje inleveren. Ook ik had even een moeilijk moment bij de korte touwtjes, maar gelukkig heb ik de hindernis wel kunnen halen.

Aan het eind van de run zaten mijn armen er even helemaal doorheen. Deze vele apenhangen onder de brug door gingen veel al door het water en daar kon ik net even mooi van profiteren. Gelukkig ging de verzuring weg en kon ik de laatste hindernissen alsnog goed volbrengen.

Outdoor Challenge Run 2017 Oldenzaal

Woohoo, mijn eerste survivalrun gaat een feit worden.

Gister kwamen er nog een paar plaatsen vrij in de recreatieve 7km run. Gelijk ingeschreven. En ook al de bevestiging gekregen. Ooit al eens voor spek en bonen met de eerste run van Rutbeek Survival mee gedaan.

Maar nu is het dus menens. Starten met een rood bandje om de pols en maar hopen dat ik alle hindernissen goed voltooi en dus mijn bandje behoud.

Tot die tijd nog lekker trainen. 🙂