Tabou 3S: hij is weer heel

Dit was me wel even een klusje zeg. Ik wilde het ook niet snel doen. Daar vond ik het boardje te mooi voor, plus hij is net nieuw voor mij, dus hij moet nog even mee. Maar het resultaat is gelukkig super geworden.

Heel kort gezegd:
scheur vlak schuren en lossen stukjes ook glad schuren
met epoxy plamuur scheur vullen (dat kon helaas niet in één keer)
schuren
scheur nogmaals vullen
schuren
laatste oneffenheden plamuren
schuren
drie lagen glasvezel met epoxy erop
schuren
weer oneffenheden plamuren
schuren tot ie heel mooi glad is
en als laatste in meerdere dunne lagen wit gespoten.

Gevolg is weer een heel mooi neusje. Ik ben hier geen prof in, de reparatie is wel iets te zien. Maar tevreden ben ik zeker. Kan niet wachten tot het weer gaat waaien en ik voor het eerst dit boardje uit kan proberen.