K4 Fins 3SW

Nadat met de laatste sessie mijn nieuwe Select Shock Wave 25cm te klein bleek te zijn voor mijn Tabou 3S met 97 liter en Hotsails Superfreak 6.3 zeil. Was het kiezen tussen, of een grotere van hetzelfde model, of een nieuwe serie van compleet iets anders.

En zo kwam ik opeens K4 Fins tegen. Een nieuw merk die zich onderscheid in materiaal. Er wordt een soort plastic gebruikt anders dan G10 of carbon waar de vinnen normaal van zijn. Ze zouden net zo stijf zijn, maar met toch meet flex. Lichter van gewicht, een mooi geel kleurtje en veel goedkoper dan andere vinnen. 3 K4 Fins zijn goedkoper dan 2 Select vinnen. En dan is Select nog niet eens een duur merk.

Maar ik ben wel een persoon die net even iets anders wil dan de grote groep. Dus de keuze was snel gemaakt, doe mij maar een serie K4 Fins.

Hopelijk surft dit goed onder mijn boardje. 🙂