Raspberry Pi behuizing

Toegegeven, de Raspberry Pi lag alweer even te verstoffen. Het plan om de Raspberry Pi als media center met KODI op te zetten lukte deels. Het liep niet soepel genoeg. En daarboven, KODI is een ramp om mee te werken. Dus de Raspberry Pi motivatie was compleet weg.

Totdat ik las dat Raspbian (Het is een OS voor de Raspberry Pi) een nieuwe versie uit bracht. Iets ander uiterlijk en met onder andere Chromium als standaard browser. Toch even kijken en gelijk maar een nieuw plannetje voor de Raspberry Pi bedacht. Deze mag nu gaan fungeren als webserver en Minecraft server.

Plus ik wilde nog steeds een eigen behuizing hebben voor de Pi. Je behuizingen voor minder dan een tientje kopen. Maar mijn idee van de mini computer is juist zelf doen, dus zo ook de behuizing. Plexiglas van een oude bak, paar schroefjes gekocht. Beetje zagen en schuren. En na wat hobby tijd heb ik een hele mooie behuizing klaar. Mooi, ik ben er blij mee. De Raspberry Pi leeft weer.