Shoppen

Vandaag maar eventjes niet aan surfen denken… Hoe moeilijk het ook is. Gister toch iets te lang door gesurft. Het zat er al te komen, mijn handen deden al wat zeer, en daar ben ik gister dus nog even lekker mee door wezen surfen. Ze zijn dus nu een beetje stuk, om het zo maar te noemen.

Maar ach een dagje door Oranjestad lopen kan ook geen kwaad, een beetje de boel verkennen. Lopen naar Oranjestad is te ver (10km), maar daarvoor kan ik de bus nemen. En dat hebben ze goed geregeld hier. Je betaalt gewoon $1,50 iedere keer wanneer je instapt. Afstand doet er niet toe en je bepaald dus ook zelf waar je uit stapt. Nog beter… Voor $2 heb je een retourtje.

De wind is overigens nog steeds goed. Een goede 4 t/m 5 Bft. Ik heb hier te horen gekregen dat het 5 weken hiervoor bagger was. (Komt door de orkaan periode, die orkaan ver van Aruba vandaan, nam zo’n beetje alle wind weg.)

Nou maar hopen dat mijn handen er morgen weer wat beter uitzien. En ach, anders plak ik ze wel met tape af… 😉