Oliebollen

Een heel gelukkig nieuwjaar aan iedereen. Om daar maar eens mee te beginnen.
Vorig jaar, gisteren dus, eerst een feestje gehad bij een local die ook veel op de surfplank staat. Daar kwamen nog meer bekenden (surfers) dus dat is wel gezellig geworden. Beetje hangen en wat drinken en eten.

Voor de jaarwisseling ben ik naar Tota gegaan, een kroeg hier in Dahab waar ik vaak zit. Daar was het echt druk. Allemaal toeristen die hier de jaarwisseling willen doorbrengen.

Staat er plots een meisje voor me, die me vraagt “Ben jij een Nederlander?”. Toen ik daarop ja antwoordde kreeg ik direct een zak met oliebollen een m`n neus gedouwd. “Hier neem een oliebol.” Zij was namelijk net in Dahab aangekomen en had deze oliebollen meegenomen uit Nederland. En zo blijkt maar weer, ook ik heb als vele Nederlanders een echte oliebol gehad.

Mijn nieuwjaarsduik heb ik vandaag ook al gehad. Maar dat is hier ook geen uitzondering met 30 graden onder de zon. hihi