Verhuis bericht

Ben vandaag naar een andere overnachting plaats heen gegaan. Balkon met uitzicht op zee is wel heel leuk, maar ik had het wel gezien en voor die paar minuten dat ik echt op het balkon zit…

Zit nu in het zogenoemde ‘Seven Heaven Hotel’ (het belooft wat… haha). Hier heb ik op het moment alleen een kamer met bed, maar vandaag of morgen komt er een kamer vrij waar ook wc en douche bij zitten. Tja maar dan zonder uitzicht op zee. Ik betaal hier dan minder dan voorheen, ongeveer 3,5 Euro per nacht en facilitair gezien zit het er hier zelfs nog een beetje schoner uit.

Ze hebben hier ook rieten hutjes met alleen een bed en een raam. Ziet er wel gaaf uit, en misschien kom ik zelfs daar nog wel terecht (lijkt me wel lachen).

(Voor wat informatie check: http://www.7heavenhotel.com.)