Dat waren de Antillen

Zit sinds vanmorgen alweer met mijn kont in Nederland. Gister middag vertrok ons vliegtuig vanuit Curaçao weer naar Nederland, waar die vanmorgen rond half negen lande. Een hele goede vlucht gehad zonder enige turbulentie. Wel zwaar om weer op Nederlandse bodem te staan. Want slapen lukte niet echt in het vliegtuig, en je slaat zomaar even 6 uur van een nacht over. Maar goed, vanmiddag toch een paar uurtjes plat geweest, en hopelijk heb ik vanavond een goede nachtrust.

Zelfs de laatste dag voor vertrek zijn we nog aan het werk geweest. Dit was ook echt wel nodig, want het was nog steeds niet af. Er zijn nog steeds kleine problemen, maar dat kan van afstand wel opgelost worden.

De laatste dinsdag ben ik alleen nog op en neer naar Aruba geweest. De hele zwik computers was dan eindelijk over gekomen en kon geplaatst en geïnstalleerd worden. En dat viel niet mee, want Scarlet (waar we op Aruba internet van hebben) bleek het niet goed voor elkaar te hebben, waardoor ik nog drie uur niet productief ben geweest.

Al met al was het wel een hele mooie ervaring. Mooi om het kantoor ter plekke te zien en het personeel te leren kennen. Het eiland hoppen op de dinsdag was ook weer een ervaring, want waarschijnlijk was dit mijn enige keer dat ik in een 15 persoons propeller vliegtuigje zat (heen in een Embraër 110-P1, terug een Saab 340). Ondanks de geringe vrije dagen, hebben we ons goed weten te vermaken, Dennis en Theo hebben een groot deel van Aruba gezien, ik heb nog een paar uurtjes op de plank gestaan. Dennis en ik hebben zowel in Aruba en Curaçao een aantal caches kunnen vinden. Ik heb zelfs een klein beetje kunnen trainen voor de komende zwem wedstrijd.