zondag 21 februari 2016 – Strand Horst

Hoppa en weer een dag met stormachtige wind. 2016 is lekker bezig. Mijn vierde surf sessie alweer.

Eerst voor een afspraak helemaal naar Rockanje gereden om daar mijn nieuwe RRD Freestyle Wave op te halen. Boardje uit 2008, 85 liter en wood sandwich constructie. Eenmaal met het boardje in de auto nog heel even naar Oostvoornse Meer gereden. Echter waren daar maar 2 surfers, het water is er diep en met de koude temperatuur ben ik maar weer doorgereden naar Strand Horst.

Niet verwacht dat er midden in het land ook nog zoveel wind stond. Heb gelijk mijn nieuwe RRD klaar gemaakt. Wat een mooi boardje is dit zeg. 4.7 zeil opgetuigd en snel het water op. Gelijk een goeie power in het zeil. Heerlijk heen en weer kunnen knallen. Het water was weer zeer onrustig met hier en daar zelf mooie golfjes om van te springen. Voor Horst begrippen is dit echt uniek. Na een uurtje even een pauze genomen. Niet te lang natuurlijk. Snel het water weer op. Machtig mooi man. Haha. Wederom gingen de sprongetjes heerlijk. Gijpen lukte sons wel, soms niet. Een enkele duck gijp leek er niet op. Een ook wel een paar harde klappen gemaakt. Maakte me niks uit. Het surfen was gaaaaaf vandaag.