Geen wind

Er zit een dipje in de wind. Gister morgen leek de wind al wat vlagerig. Met een 5.3m2 zeil had ik soms te weinig wind. Gek genoeg trok tegen het middag uur de wind aan en kon ik heerlijk surfen met een 4.7m2. Maar later die dag was het nog minder. Ben nog even het water op geweest met een groot zeil en groot board, maar het was wel zo’n beetje de laatste zucht wind.

Vandaag is het helemaal rustig met de wind. Ik ben nu wel weer bij Ibi (ze hebben daar ook een computertje met internet). Heb een extra groot beginners board gepakt met een extra klein zeil (4.0). Leuk hoor een beetje dobberen en gek doen op het water. Uiteindelijk ben ik maar gaan zitten op het board met het zeil onder aan de mast vat gehouden. Best wel grappig om te doen. Helemaal als andere surfers je aankijken met een rare blik.

Maar ja, normaal ben ik nooit echt geweest. Straks maar een beetje zonnen en misschien nog wat dobberen. Morgen en de komende dagen is er weer weinig wind voorspeld. Eens kijken wat ik dan ga doen.