vrijdag 22 oktober 2004 – Strand Horst

Ik heb wel redelijk gesurft ja.

Begon een beetje moeizaam. Kon mijn houding niet helemaal vinden, en hoogte lopen leek ook onmogelijk 
Trapeze touwtjes ietsje verder naar achter gedaan, hierdoor voelde het zeil wel meer in evenwicht. Maar begon toch last van een verkrampte voorste arm te krijgen. Maar dat had volgens mij meer met het totaal te maken, dan alleen de touwtjes. Het zeil voelde evenwichtig aan. 
Uithaler ietsje aangetrokken. Hmmm… 
Neerhaler meer aangehaald, hierdoor werd het zeil toch iets rustiger. 
Uiteindelijk de mastvoet een paar centimeter naar voren geschoven. 
Hierna leek alles te kloppen. Kon goed heen en weer varen. En dat ging ook al een stuk relaxter.

Heb niet lang gesurft, maar ieder uurtje surfen doet goed. Ik heb me wel vermaakt.