Uitslapen

Daar ben ik weer. Om maar even met gister te beginnen. Ik had gister ook weer willen surfen, maar het stond er allemaal niet zo naar. Moet toegeven dat ik grote moeite had met wakker worden. Ben begin in de middag maar eens uit bed gestapt om wat rond te lopen door Dahab. ‘s Avonds heb ik het ook mooi rustig gehouden. Er werden een paar films bij cafe Tota afgespeeld, dus dat kwam goed uit. Ach wat maakt het ook uit. ‘t Is tenslotte toch niet voor niets vakantie… Hahaha

Vanmorgen daarin tegen wel een goede start kunnen maken. Rond een uurtje of tien al een onbijtje gepakt, en later stond ik al op de surfplank. De wind blaast nog steeds goed door. Ben begonnen met het grotere (was heet groot) 5.3 m2 zeil. Maar deze surf sessie kwam abrupt na een half uurtje ten einde toen ik met een elleboog door het zeil viel. Tja kan ik ook weinig aan doen. Was met een gijp (bocht) bezig, en net in het moment dat ik het zeil wilde omklappen. Haakt het trapeze touwtje weer in, waardoor het zeil weer vast aan mij zit, en ben ik raar ten val gekomen. Gelukkig kon ik ondanks een scheur in het zeil nog wel goed terug surfen.

Na even rusten en uitleggen wat er gebeurde heb ik het kleinere 4.7 m2 zeil maar gepakt. De wind was ondertussen toegenomen, wat iedere keer zo na het middag uur hier al zo is. Maar na 1 keertje heen varen, ben ik ook gelijk maar weer terug gegaan. De wind was zo hard, dat zelfs het kleine zeil, te groot voelde.

Met het kapotte zeil gaat ook alles goed komen. Deze wordt door de eigenaar zelf gemaakt en kan ik later waarschijnlijk weer gebruiken. Zo, nou het avond leven maar weer in. Straks eerst nog maar eens verzinnen wat ik ga eten.