zondag 10 oktober 2004 – Strand Horst

Dagje begon niet lekker. Ik weet niet of het aan de geringe wind lag, of dat het gewoon mijn dag niet zou zijn. Kon mijn houding niet helemaal vinden, hoogte lopen ging ook niet zo, gijpjes kwam ik niet door… Ik baalde er dus flink van

Even naar de kant geweest om een pauze te houden. Zag later toch dat iedere surfer redelijk hard ging. Later vol goede moed weer het water op gegaan.

Had de wind gelijk goed te pakken en planeerde gelijk weg. Dat begon goed. De gijp maakte ik ook af. Beter. Totdat de wind weer even wegviel. Ik dacht “daar gaan we weer…”. Deze was toch snel weer terug en bleef goed. Wind was echter niet hard genoeg om op ruime koers ook flink hard te gaan. De middag lekker kunnen varen, meerdere gijpjes afgemaakt en dat gaf me toch weer een goed gevoel.

Ben met goede wind gestopt, want ik wilde niet weer in een windloos gat vallen.