zondag 11 juli 2004 – Strand Horst

Beetje een tegenvaller van de wind vond ik.

Ik was er tegen half één. Rustig m’n zeiltje opgetuigt want de wind woei toch nog niet zo hard. En gelijk TheHangLooseKid even gesproken. Uiteindelijk op het water kwam ik Mandfred tegen.

Anyway, veel gedobberd. In de middag nog wel een paar rakjes kunnen planeren. Ach dat dobberen heeft ook weer zijn voordeel. Leer je toch hoe je op je board moet staan blijven als die stilstaat en heel langzaam naar beneden zakt. 
Ook durf ik te zeggen dat ik de niet plannerende gijpjes lekker onder controle heb. Ook wel een mooie stijl vind ik van mijzelf. Giekje ver achter vast pakken. Zeiltje naar voren gooien, tegelijk veel naar achter leunen en de achterkant van je plank in het water drukklen. Op deze manier een lekker kort bochtje maken, zeiltje niet omklappen, maar lekker een stukje clew-first doorvaren.