woensdag 23 juni 2004 – Strand Horst

Horst was weer eens super. Maar hoewel ik echt op een dikke 5, 6 beaufort rekende viel het toch tegen. OK, als het waaide, waaide het ook hard, maar het is verschillende keren stil geweest. Alleen in de buurt van een bui waaide het goed.

Ik had mijn Hawk 6.1 op staan, en heb niet om getuigd naar 5.1. Heb heerlijk gevaren. In de bui zelf was het even niet te doen. De wind had dan zo’n piek. Hier ben ik ook maar rustig even in het water blijven staan. Tegen vijfen was er weer zo’n bui. In een geweldige vlaag mijn PR aan digelen gevaren, maar over mijn houding was ik totaal niet tevreden… Lijp gewoon. 
Ook hierna ben ik maar snel naar de kant gegaan, om toch maar om te tuigen.

Maar het buitje was voorbij en de wind ‘leek’ ook weer wat rustiger. Met volle moed de 6.1 erop gehouden. Nog wel een aantal rakjes gevaren, maar het ging niet lekker. De wind was toch te hard. Had amper nog mijn controle en de vermoeidheid nam ook toe.

Dus maar gestopt.

O, mijn gijpjes gaan ook veel beter. Redelijk wat gijpjes gemaakt, en een paar zelfs doorplanerend. Is ook een heel ander gevoel zeg…