donderdag 17 juni 2004 – Strand Horst

Goed dagje gehad. Zeer positieve uitslagen ook. En natuurlijk heerlijk relaxt gevaren. Was er pas tegen 13.30. Het waaide al flink en hoorde JeroenD al twijfelen om kleiner op te tuigen. Ik heb mijn Hawk 6.1 opgetuigd. Ik wilde gewoon lekker gaan varen. Ook omdat ik mij wat meer op de gijpjes wilde richten, en er leek genoeg wind voor de 6.1.

Die gijpjes gingen echt goed. (Voor mij dan) Eerder maakte ik wel eens een gijpje, maar die gingen eigenlijk per ongeluk goed. Afgelopen zaterdag spontaan een paar gijpjes meer gemaakt. En vandaag was het nog beter. Nog wel veel geklungel. Een paar kwam ik er ook met wat tempo uit. Voelde alleen nog niet aan, hoe ik dat precies deed…

En mijn persoonlijk record is ook verbroken. Deze was 53,8 km/h, na een stukje downwind kwam daar een hele km bij op. En later op de dag bij nog een rak downwind stond er een heuse 56km/h op de teller. YES, eindelijk van die 55 grens af. Nou naar de 60, maar daar ga ik niet om stressen.