donderdag 29 januari 2004 – Huizen

Het beloofde wat. De wind voorspellingen waren goed, maar er was ook sneeuw voorspeld. Heb eerst wat maatregelen genomen, door wat meer neopreen als schoentjes, wanten, hoofdband en een gevoerde lycra aan te schaffen. Dit ook voor de volgende keren.

Het optuigen op zich was al lachwekkend. Gewoon in de sneeuw! De wind was eerst rustig, ietsje te rustig, maar in de buien trok die toch heel goed aan. Mijn eerste keer dat ik bij Huizen surf. Kende het water niet, en zo kwam ik er ook al een keer snel achter dat het water dieper kan zijn als ik. Ai, best wel koud dus. Maar gelukkig kwan er geen water mijn pak binnen. Waterstarten en weer terug knallen.

Beetje vlagerige wind, dan weer niet en dan weer heel hard. Maar… Ik heb bij deze het jaar weer geopend! En, er zijn foto’s…